Instal·lació de sistemes de seguretat

Som una empresa d'instal·lació de sistemes de seguretat amb gran experiència i tradició, especialitzada en la instal·lació de sistemes de seguretat altament personalitzats i amb la darrera tecnologia.

20/10/2021

Fservices som una companyia instal·ladora especialitzada en projectes de seguretat

En la nova conjuntura econòmica que travessem post pandèmia és fonamental tenir un servei de consergeria- seguretat optimitzat .

Els sistemes de seguretat de FServices complementen o substitueixen el factor humà, abaratint considerablement els costos de qualsevol comunitat, oferint un servei igual o més gran en eficàcia que un servei presencial.

L'optimització dels sistemes de seguretat estalvia costos i millora la seguretat global de la instal·lació i minimitza l'error humà.

Sistemes de seguretat personalitzats

Personalitzem la protecció dels espais i persones després de fer una visita a les instal·lacions a vigilar per tal de captar in situ les necessitats en matèria de seguretat dels nostres clients.

Som veritables experts en instal·lació de sistemes de seguretat basats en la transmissió d'imatges amb connexió a CRA ( Central Receptora d'Alarmes)

Som especialistes en la protecció de Comunitats de Propietaris i Empreses a través dels nostres avançats Sistemes de Seguretat, sempre basats en la transmissió d'imatge, amb connexió a Central Receptora d'Alarmes i amb un equip tècnic propi capaç de resoldre amb èxit qualsevol instal·lació i de donar assistència immediata en cas d'avaria (menys de 24 hores) per evitar possibles incidències.

Sistemes de seguretat a Renting

Oferim el nostre servei de Renting Tecnològic per convertir la instal·lació d'un modern sistema de seguretat, en una còmoda quota mensual.

Som Empresa Homologada de Seguretat , sense intermediaris, amb les màximes garanties: Empresa Homologada DGP 4534 . (Inscrita al Registre Nacional de Seguretat Privada del Ministeri de l'Interior ).

Sistemes de seguretat F Services

  • Subministrament i instal·lació
  • Connexió CRA
  • Estudi i optimització de costos
  • Rènting