F Services Selecció és una Divisió que forma part de el grup F Services

Treballem amb els millors portals de reclutament

Facturem els nostres serveis a èxit i per això no vam fallar amb els candidats

Creuem la informació entre el resultat del "Job Assesment" que completa el client i el resultat de les proves superades pels candidats

Mínim de 2 entrevistes personals amb els nostres reclutadors

Busquem coneixement i aptituds, però també feeling entre la personalitat de l'candidat i la filosofia o valors de l'empresa

Selecció de personal per a tot tipus d'empreses i professionals.

Mantenim el contacte i vam realitzar un seguiment durant 1 any a l'candidat, substituint sense cost en cas de constatar-se error en la selecció.

AVALUEM

Aptitud - Coneixement - Personalitat
APTITUD

Estudiem la seva aptitud amb test de selecció de personal per avaluar intel·ligència, raonament abstracte, capacitat analítica i atenció en els detalls.

CONEIXEMENT

Avaluem els seus coneixements teòrics i pràctics en les àrees o tasques
concretes on s'ha d'incorporar i desenvolupar.
PERSONALITAT

Realitzem test psicomètrics que permeten avaluar diverses característiques de la personalitat per identificar el millor candidat per al lloc i estil d'empresa.

Realitzem 2 entrevistes personals:

Si el seu Cv és un dels seleccionats, citem a el candidat i ho analitzem comentant la seva Cv i conversant en relació a la seva experiència laboral i vital. Observem la seva forma d'expressar-se, gestos, to de veu, modals, cultura general.

 

Si supera la primera entrevista personal, haurà de realitzar les proves d'aptitud, coneixement i personalitat.

En cas que siguin superades, vam realitzar una segona entrevista personal on valorem únicament l'aspecte tècnic i l'interès per la posició professional vacant.PRESENTACIÓ CANDIDATS

Presentem als candidats seleccionats a el client per, si ho considera oportú, pugui prendre la decisió final. Podem fer-ho personalment o mitjançant videoconferència.


Selecció a mida

 

Els millors candidats

 

Cerca en portals d'ocupació de referència i borsa pròpia


Confidencialitat i discreció

 

Estalvi de temps

 

competitivitat econòmica

 

Seguiment durant 1 any

Envia'ns el teu currículum, si el teu perfil compleix les necessitats d'alguna de les ofertes que disposem, ens posarem en contacte amb tu per programar l'entrevista.

Moltes gràcies

Arxiu