F Services Serveis professionals Sant Joan Despí Barcelona

En la nova actualitat econòmica que travessem, és essencial tenir un servei de consergeria / seguretat optimitzat, és per això, que els sistemes de seguretat complementen o substitueixen el factor humà, abaratint considerablement els costos de qualsevol comunitat, oferint un servei igual o major a eficàcia que un servei presencial.

Personalitzem la protecció dels espais i persones després de realitzar una visita a les instal·lacions a vigilar per tal de captar in situ les necessitats en matèria de seguretat dels nostres clients.

Som especialistes en la protecció de Comunitats de Propietaris i Empreses a través dels nostres avançats Sistemes de Seguretat, sempre basats en la transmissió d'imatge, amb connexió a Central Receptora d'Alarmes i amb un equip tècnic propi capaç de resoldre amb èxit qualsevol instal·lació i de donar assistència immediata en cas d'avaria (menys de 24 hores) a fi d'evitar possibles incidències.

Oferim el nostre servei de Renting Tecnològic per convertir la instal·lació d'un modern sistema de seguretat, en una còmoda quota mensual.

Som Empresa Homologada de Seguretat, sense intermediaris, amb les màximes garanties: Empresa Homologada DGP.





: