Conserges per a comunitat de veïns a Barcelona

Som una empresa especialitzada en conserges per a comunitats de veïns amb seu a Barcelona. Cuidem de les comunitats dels nostres clients com si fossin casa nostra.

20/09/2021

Som una empresa especialitzada en conserges per a comunitats de veïns amb seu a Barcelona. Oferim tant seguretat com confiança. Cuidem de les comunitats dels nostres clients com si fossin casa nostra. I sempre amb un somriure.

Podem dir que les comunitats de veïns cuidades per F Services estan en molt bones mans.

És cert que l'externalització dels serveis de consergeria, seguretat i neteja en edificis i comunitats de veïns ja és una pràctica comuna al sector. És prioritari oferir seguretat i confiança.

Ningú no vol deixar en mans alienes l'atenció i la seguretat de les seves propietats o comunitats. Es tracta d'oferir confiança en la protecció i la confiança en la cura i l'atenció. En definitiva, es tracta de donar tranquil·litat a l'hora d'escollir conserges per a la teva comunitat de veïns a Barcelona.

Així som a F Services , una empresa de persones, per a les persones, que aposta per la confiança i la innovació com a base dels seus serveis de consergeria , neteja i sistemes de seguretatExperiència contrastada a consergeria

F Services és una empresa jove, fundada el 2015 i amb implantació a Madrid i Barcelona , però l'inici del seu camí es deu als més de 20 anys d'experiència del seu fundador al sector. I és gràcies a aquesta joventut que l'empresa neix amb un enfocament renovat dels serveis de consergeria, neteja i seguretat que les comunitats i els edificis sol·liciten avui dia.

Compromís des de Barcelona

A l'hora de seleccionar els nostres conserges , l'actitud, el compromís, la il·lusió, la professionalitat, l'esforç i la cura són el nostre senyal d'identitat.

L'experiència i la recerca constant per aportar innovació i valor afegit als nostres serveis de consergeria són la base de la cultura empresarial de F Services.

En definitiva, F Services és l'oportunitat d'afegir valor a un tipus de servei de consergeria que, avui, necessita una mirada nova per adaptar-se a qualsevol necessitat en general i en particular a les comunitats de la ciutat de Barcelona .

F Services

Treballem amb persones