Empresa de Consergeria a Barcelona

20/12/2021

Som una empresa especialitzada en serveis de consergeria amb seu a Barcelona. Oferim serveis de consergeria tant per a empreses com per a comunitats de veïns i particulars.Som una empresa especialitzada en serveis de consergeria amb seu a Barcelona. Oferim serveis de consergeria tant per a empreses com per a comunitats de veïns i particulars.

Ens agrada augmentar aquesta sensació tan subjectiva de sentir-nos segurs al nostre espai. Ens encanta cuidar els nostres espais. I ho fem tan bé, perquè els espais que cuidem els considerem la nostra pròpia casa. Així ho vivim i així ho sentim.



La nostra empresa de consergeria a Barcelona - F Services - ofereix tant seguretat com confiança. I quan cuidem les comunitats dels nostres clients com si fossin casa nostra, ho fem a més amb un somriure sempre.

Podem dir sense por a equivocar-nos que les comunitats de veïns cuidades per F Services estan en molt bones mans.

Empresa de conserjería en Barcelona

F Services Barcelona, ​​persones que treballen amb persones


És cert que l'externalització dels serveis de consergeria, seguretat i neteja en edificis i comunitats de veïns ja és una pràctica comuna al sector. És prioritari oferir seguretat i confiança.

Ningú vol deixar en mans alienes l'atenció i la seguretat de les propietats o comunitats. Es tracta d'oferir confiança en la protecció i la confiança en la cura i l'atenció. En definitiva, es tracta de donar tranquil·litat a l'hora d'escollir conserges per a la teva comunitat de veïns a Barcelona.

Així som a F Services, una empresa de persones, per a les persones, que aposta per la confiança i la innovació com a base dels seus serveis de consergeria, neteja i sistemes de seguretat

Experiència contrastada a consergeria a Barcelona

F Services és una empresa jove, fundada el 2015 i amb implantació a Madrid i Barcelona, ​​però l'inici del seu camí es deu als més de 20 anys d'experiència del seu fundador al sector. I és gràcies a aquesta joventut que l'empresa neix amb un enfocament renovat dels serveis de consergeria, neteja i seguretat que les comunitats i els edificis sol·liciten avui dia.

Compromís i confiança

A l'hora de seleccionar els nostres conserges, l'actitud, el compromís, la il·lusió, la professionalitat, l'esforç i la cura són el nostre senyal d'identitat.

L'experiència i la recerca constant per aportar innovació i valor afegit als nostres serveis de consergeria són la base de la cultura empresarial de F Services.

En definitiva, F Services és l'oportunitat d'afegir valor a un tipus de servei de consergeria que, avui, necessita una mirada nova per adaptar-se a qualsevol necessitat en general i en particular a les comunitats de la ciutat de Barcelona.

F Services

  • Treballem amb persones
  • Augmentem la percepció de seguretat
  • La tranquil·litat de sentir-se cuidat