▷ Instal·lació d'alarmes a edificis a Barcelona

16/11/2021

Et protegim davant de Robatoris i Ocupacions. Amb tota la tranquil·litat d'estar ben cuidats i protegits.

A les darreres estadístiques Barcelona segueix liderant el rànquing delictiu de les grans ciutats espanyoles, per això pensem que en la nova conjuntura econòmica que travessem en aquesta època post pandèmia, és fonamental tenir un sistema ALARMA per a edificis amb l'última tecnologia.Notícia La Vanguardia:

Barcelona continua liderant el rànquing delictiu de les grans ciutats espanyoles

A F Services sabem que les alarmes per a edificis són el millor sistema de protecció contra intrusos, robatoris, incendis i altres situacions d'emergència. Tot i que aporten seguretat passiva, poden alertar amb temps suficient per prendre les mesures necessàries i protegir o desallotjar les persones, abans de veure's seriosament afectades per l'incident.

Suggeriment : Fes clic aquí per contactar-nos i sol·licitar un pressupost sense compromís

Et protegim davant de Robatoris i Ocupacions. Amb tota la tranquil·litat d'estar ben cuidats i protegits.

 

Instal·lació d'alarmes personalitzades a edificis de Barcelona

Malgrat els avantatges que ofereixen les alarmes per a edificis pel que fa a seguretat i protecció prendre una decisió quant als dispositius de seguretat a implementar no sempre és senzill pel fet que cal considerar el punt de vista de la privadesa i intimitat de les persones , ja que en alguns casos poden tenir una percepció d'invasió a la seva intimitat.

En tot cas; fins i tot per disposicions legals, hi ha la necessitat d'instal·lar sistemes d'alarmes en edificis que facilitin la monitorització de zones d'accés ; i que sobretot, permetin una notificació ràpida a les autoritats sobre l'ocurrència d'algun incident o delicte.

Els sistemes d'alarma de F Services Barcelona compleixen totes les expectatives legals sense envair la privadesa ni intimitat de les persones, a més de comptar amb tecnologia exclusiva davant robatoris i ocupacions.

F Services empresa instal·ladora

Fservices Barcelona som una companyia instal·ladora especialitzada en instal·lació d'alarmes a edificis.

Els sistemes de seguretat i alarmes de FServices complementen o substitueixen el factor humà, abaratint considerablement els costos de qualsevol comunitat, oferint un servei igual o més gran en eficàcia que un servei presencial.

Sistemes d'alarma totalment personalitzats per a una Barcelona segura

Perquè volem contribuir a una Ciutat Comtal més agradable i segura, des de F Services personalitzem la protecció dels edificis, espais i persones després de fer una visita a les instal·lacions a vigilar per tal de captar in situ les necessitats en matèria de seguretat dels nostres clients .

Som veritables experts en instal·lació d'alarmes en edificis basats en la transmissió d'imatges amb connexió a CRA (Central Receptora d'Alarmes)

Som especialistes en la protecció de Comunitats de Propietaris i Empreses a través dels nostres avançats Sistemes de Seguretat, sempre basats en la transmissió d'imatge, amb connexió a Central Receptora d'Alarmes i amb un equip tècnic propi capaç de resoldre amb èxit qualsevol instal·lació i de donar assistència immediata en cas d'avaria (menys de 24 hores) per evitar possibles incidències.

Contacta amb F Services Barcelona i fes-te amb un pressupost sense compromís