Conserges per a comunitat de veïns a Madrid

20/09/2021

Si cerques conserges per a comunitats de veïns a Madrid, has arribat al lloc adequat, perquè som una empresa amb seu a Madrid que ofereix serveis de consergeria, entre altres coses. Som coneguts per cuidar les comunitats dels nostres clients com si fos casa nostra.

I ho fem de manera eficient i segura, sempre amb un somriure.



Services és una empresa jove , fundada el 2015 i amb implantació a Madrid i Barcelona, però l'inici del seu camí es deu als més de 20 anys d'experiència del seu fundador al sector. I és gràcies a aquesta joventut que l'empresa neix amb un enfocament renovat dels serveis de consergeria, neteja i seguretat que les comunitats i els edificis sol·liciten avui dia.

Així, mentre l'actitud, el compromís, la il·lusió, la professionalitat, l'esforç i la cura són el senyal d'identitat del seu equip humà, l'experiència i la recerca constant per aportar innovació i valor afegit als serveis són la base de la seva cultura empresarial.

Serveis de conselleria a mida

Cada casa és un món, cada comunitat un univers, cada client és una raó de ser. Per aquests motius, F Services ofereix serveis totalment personalitzats i adaptats a cada necessitat.

Des d'oficines, a urbanitzacions privades, clubs esportius, centres de negoci o polígons industrials i fàbriques, qualsevol espai que requereixi algun tipus de servei de consergeria i seguretat troba a la nostra companyia allò que necessita. Perquè la màxima de F Services és que gràcies a la nostra permanent innovació som capaços de transformar qualsevol necessitat en un servei a mida.

Gràcies a una selecció de personal acurada i amb el client sempre al centre d'atenció, gran part del valor afegit de F Services és la capacitat d'oferir una gamma de serveis transversal, completa i complementària.

A F Services, som especialistes en consergeria, control d'accessos, recepcionistes, correu intern, hostesses o control de sales; mentre que en seguretat tenim capacitat per a subministrament i instal·lació, connexió CRA, estudi i optimització de costos, rènting o PCI.